Utorak, 13 Rujan 2022 18:12

Upisi za djecu!

Poštovani roditelji,

tijekom pedagoške godine 2022./2023. djeca će se moći upisati u sljedeće dodatne programe:

 

  1. Glazbeni program

Cilj glazbenog programa jest potaknuti djetetov interes za različite glazbene sadržaje, želju za pjevanjem, slušanjem kvalitetnih djela glazbene umjetnosti, izvođenjem pokreta uz glazbu,  eksperimentiranjem zvukovima na ritamskim i melodijskim udaraljkama te stimulirati kreativnost i stvaralaštvo djece u području glazbe.

Glazbeni program odvijat će se jednom tjedno, ponedjeljkom u vremenu od 15,30 do 17 sati u matičnom objektu. Voditeljica programa bit će odgojiteljica Kristina Holjar. Program je namijenjen djeci od navršenih 5 godina.

 

  1. Rano učenje engleskog jezika

Cilj ovog programa je omogućiti djeci razvijanje osjećaja za engleski jezik te kroz igru, pokret i situacijsko spontano učenje potaknuti razvoj komunikacije na stranom jeziku kao jedno od temelja cjeloživotnog učenja.

Rano učenje engleskog jezika odvijat će se jednom tjedno u vremenu od 15,30 do 17 sati, u dvije grupe – jedna grupa utorkom, druga srijedom u matičnom objektu. Voditeljica programa bit će odgojiteljica Andrea Blagovčanin. Program je namijenjen djeci od navršenih 5 godina.

 

Mjesečna cijena oba programa je 150 kn.

Prijaviti se možete pedagoginji osobno ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do  30. rujna.

Oba programa će započeti u listopadu, a prije početka će biti organizirani roditeljski sastanci na kojima će roditelji dobiti potrebne informacije.

 

Dječji vrtić „Pahuljica”