Ponedjeljak, 03 Travanj 2023 18:09

Upisi u Dječji vrtić ”Pahuljica” za pedagošku godinu 2023./2024.

U periodu od 6. do 14. travnja do 12 sati provodit će se upisi u Dječji vrtić ''Pahuljica'' za pedagošku godinu 2023./2024. Upisi se provode isključivo elektronski, putem web aplikacije e-Upisi koja je dio e-usluga portala e-Građani.

Predaja zahtjeva nakon isteka upisnog roka redovitih upisa neće biti moguća. U periodu od 16. travnja do 1. svibnja 2023. predviđena je obrada i evaluacija zahtjeva te će početkom svibnja biti objavljeni rezultati upisa. U navedenim periodima roditelji će putem aplikacije e-Građani imati uvid u status predanog zahtjeva.

Za korištenje web aplikacije potrebni su pristup internetu i važeća vjerodajnica za pristupanje sustavu e-Građani. Poveznica za pristup e-upisima je https://vrtici.e-upisi.hr/.

U iznimnim slučajevima, ukoliko roditelj nema mogućnost ili pristup sustavu e-Građani, može se javiti u vrtić kako bi zajedno s administratorom podnio zahtjev za upis, uz prethodnu najavu i dogovor za termin. Prije podnošenja zahtjeva za upis djeteta potrebno je obavezno pročitati sve upute koje će biti dostupne na web stranici vrtića.

Dokumenti potrebni za ostvarivanje bodova povlače se iz sustava e-Građani pri predaji zahtjeva za upis. U slučaju da neki od dokumenata ne postoje u sustavu e-Građani, roditelji ih može učitati prilikom predaje zahtjeva (npr. kopija cijepnog kartona, rješenje o dječjem doplatku). Popis dokumentacije potrebne za upis, kao i način bodovanja, roditelji mogu pročitati na web stranici vrtića (https://dvp.hr/index.php/dokumenti/upisi).

Za eventualna pitanja roditelji se mogu obratiti na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 051/724-224.