Ponedjeljak, 18 Rujan 2023 18:46

Upisi na radionice za roditelje

Poštovani roditelji, od listopada će se u našem vrtiću početi provoditi Klub očeva Rastimo zajedno. Radi se o programu radionica za očeve.
 
Na „Klubu očeva Rastimo zajedno“ posebna se pažnja posvećuje ulozi oca u ranom djetinjstvu. Prilika je to da se čuje kako očevi žive svoje očinstvo te kako ih se eventualno može poduprijeti u ostvarivanju njihove važne uloge u djetetovom razvoju, razmjenom informacijama ili na neki drugi način.
 
Program „Kluba očeva Rastimo zajedno“ sastoji se od pet dvosatnih radionica s očevima, na četiri radionice su očevi sami, a na petu radionicu sa sobom vode svoje dijete. Predviđena je i jedna radionica za partnerice očeva koji pohađaju radionice.
 
U našem vrtiću radionice će provoditi Ana Sokolić (logoped), Vedrana Domaćinović Pičuljan (pedagog) te Iva Dumičić (odgajatelj). Radionice će provoditi od listopada do studenog (5 tjedana), jednom tjedno u trajanju od dva sata.
 
Više o radionicama možete saznati na: https://www.rastimozajedno.hr/klub-oceva/
 
Na radionice se možete prijaviti putem e-maila na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno voditeljicama.
 
Veselimo se vašem odazivu!
Dječji vrtić "Pahuljica"