Ponedjeljak, 18 Rujan 2023 18:53

Upisi u dodatne programe za djecu

Poštovani roditelji,
 
tijekom pedagoške godine 2023./2024. djeca će se moći upisati u sljedeće dodatne programe:
 
1. Glazbeni program
Cilj glazbenog programa jest potaknuti djetetov interes za različite glazbene sadržaje, želju za pjevanjem, slušanjem kvalitetnih djela glazbene umjetnosti, izvođenjem pokreta uz glazbu, eksperimentiranjem zvukovima na ritamskim i melodijskim udaraljkama te stimulirati kreativnost i stvaralaštvo djece u području glazbe. Voditeljica programa bit će odgojiteljica Kristina Holjar. Program je namijenjen djeci od navršenih 5 godina.
 
2. Rano učenje engleskog jezika
Cilj ovog programa je omogućiti djeci razvijanje osjećaja za engleski jezik te kroz igru, pokret i situacijsko spontano učenje potaknuti razvoj komunikacije na stranom jeziku kao jedno od temelja cjeloživotnog učenja. Voditeljica programa bit će odgojiteljica Paola Vidas. Program je namijenjen djeci od navršenih 5 godina.
 
3. Lutkarsko-scenski program
Cilj ovog programa je upoznati djecu s lutkarsko-scenskom umjetnošću, razvijati ljubav prema umjetnosti, pisanoj i govornoj riječi. Cilj je kod djece potaknuti maštu, kreativnost i razviti sposobnost izražavanja i stvaranja govorom, pokretom, glazbom i likovnim izrazom te utjecati na njihov socio-emocionalni razvoj. Voditeljica programa bit će odgojiteljica Paola Vidas. Program je namijenjen djeci od navršenih 5 godina.
 
Mjesečna cijena svih programa je 30 eura. Prijaviti se mogu i djeca koja ne pohađaju dječji vrtić. Prijaviti se možete na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 30. rujna. Programi će započeti u listopadu, a prije početka će biti organizirani roditeljski sastanci na kojima će roditelji dobiti sve potrebne informacije.
 
Dječji vrtić „Pahuljica”